View Single Post
Vechi 28.10.2009, 09:16:51
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de denisutzu Vezi mesajul
cu tot respectul,mi se pare rasism.cum puteti spune k musulmanii nu sunt curati k nu ajung in rai?din cate stiu eu nu s-a pomenit musulman sa oblige un crestin sa se converteask.si totusi crestinii s-au chinuit cu treaba asta de mai bine de 2000 de ani.pana la urma scrie si in Biblie si in Kuran : toti suntem copiii lui Dumnezeu,dar probabil din kuza asta nu ne mai iubeste pentru k exista in continuare oameni ca voi,sa urasca din adancul sufletului.traiti viata cu dragoste nu cu ura.
ce rasism visezi bre gigele? tu nu vezi cati musulmani traiesc in buna intelegere cu crestinii in tara asta? uita-te in dobrogea si vezi cum sunt peste 7 natii care traiesc foarte bine impreuna?
de unde tot scoateti rasismul? toti dobitocii si neavenitii sar in sus si se simt persecutati cand realitatea e cu totul alta.

buba vine atunci cand trebuie sa se uneasca un crestin cu un musulman, punandu-se problema casatoriei. asta nu se poate! de ce? pur si simplu pentru ca nu poti amesteca apa cu uleiul. punct!
situatia se poate schimba doar daca unul din ei trece la credinta celuilalt. insa doua credinte nu pot convietui sub acelasi acoperis. nu pot fi una! ce e asa greu de inteles?

este singurul lucru care trebuie contientizat!
nimeni nu e in masura sa spuna care e judecata lui Dumnezeu si cine se va mantui. insa lucrurile trebuie privite simplu fara sa ne complicam si sa ne adancim in morala sau sa facem comparatii intre credinte.
si in rest... chestiunea casatoriilor mixte tine de domeniul alchimiei... o utopie...
cand o sa amestecati apa cu uleiul sa ma anuntati si pe mine...

Last edited by rebellu007; 28.10.2009 at 09:23:27.