Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Mergi la duhovnicul tău,discută cu el și spune-i că te vei ruga la bunul și milostivul Dumnezeu să aducă pe apropiații tăi la credință .
Cere canon de rugăciune pentru aceata căci noi ca oameni suntem neputincioși și numai cu mila și cu ajutorul lui Dumnezeu putem face ceva.Prin forțele noastre proprii nimic nu putem realiza.
Cred că nu ai înțeles corect cele ce ți-a spus duhovnicul!Dar dacă totuși în uma discuției cu dumnealui va spune că acesta este canonul tău, roagă-te cu lacrimi și într-o zi vei culege roadele rugăciunilor tale.
Și să nu uiți niciodată să spui."Doamne aceasta este dorința mea ca x... să vină la credință dar mă las în voia Ta să faci aceasta când și cum vei vrea Tu"
|
da asta cred si eu ca nu am inteles eu bine.a spus sa fac 9 matanii seara,9 dimineata si m-a intrebat daca am o prietena si am spus ca da si a spus sa o aduc si pe ea aici la credinta.atat nu stiu exact ce vrea prin asta.poate ca a zis sa o aduc la biserica sai nu stiu exact ce vrea o sa vad la urmatoarea spovedanie.oricum eu va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine. nu ma dau eu asa usor batuta am trecut prin multe...sunt o invingatoare d-zeu m-a intarit!
doamne ajuta!