Citat:
În prealabil postat de SHOTO
Materialul din care a fost facuta Eva poarta de asemenea si amprenta genetica. Deci daca a fost facuta din coasta lui Adam nu trebuia sa aiba si aceleasi propietati fizice? Deci, nu s-a folosit alt material..........
|
Omul a fost facut din tarana. Asa pot si eu sa te intreb: de ce nu ai chiar tu aceeasi structura cu argila sau nisipul?? De aici ar reiesi ca noi de fapt nu avem nimic in comun cu elementele chimice din natura. Daca nu suntem identici ca si structura cu argila sau nisipul sau fierul sau aluminiul inseamna ca nu am fost facuti din aceste materiale, nu? Gresit, suntem facuti exact din aceste materiale. Citeste ce scrie pe cutia de multivitamine si minerale ca sa-ti dai seama ca suntem compusi din mai multe elemente (daca nu vrei sa te complici sa cauti prin carti realmente stiintifice). Daca omul este facut din tarana si totusi atat de diferit de noroiul atat de raspandit pe toate trotuarele din Bucuresti de ce nu poti accepta si ca desi Adam si Eva erau din acelasi material nu puteau fi macar un pic diferiti??