View Single Post
Vechi 28.10.2009, 17:12:59
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GeorgeS Vezi mesajul
D-na AndruscaCIM , chiar daca este offtopic sa va relatez ce ne povestea regretatul parinte profesor Constantin Mihoc :
Pe vremea cand era dansul in Germania la Berlin, intr-o dimineata de duminica trebuiau sa mearga la biserica impreuna cu Inaltpreasfintitul Serafim Joanta. La un moment dat, in fata strada era blocata ,se organiza nu-stiu- ce manifestatie sportiva (cros sau maraton). Politia supraveghea totul ,nu se mai putea merge mai departe. Zice Inaltul Serafim:-Hai pe jos ca nu mai este departe. Toate bune , dar cum sa traversezi strada , ca biserica era pe partea cealalta si in fata lor un suvoi nesfarsit de oameni in alergare. Ce au facut? S-au alaturat alergatorilor asa in reverende,(Inaltul si cu bastonul in mana), si alergand, incet-incet s-au retras pe partea pe care era biserica pentru ca sa traverseze strada. Bineinteles ca s-au intors inapoi o buna bucata de drum ca depasisera biserica , dar au ajuns cu bine si fara sa intarzie prea mult.
Scuzati-mi rasul...relatarea este foarte frumoasa, insa eu am vizualizat-o si se aseamana cu unele scene din filme...foarte plastice de altfel . Multa spontaneitate si originalitate, ceea ce e de apreciat, cel putin in opinia mea.
Reply With Quote