dimensiunea a 5 ?????sau timpurile lui anticrist
am citit ca ai postat nu vreau sa judec sau sa par intelept ca nu sInt sINt un om plin de faradelegi si plin de pacate da daca ceia ce ai scris ai si auzit eu zic ca teai IntIlnit cu Anticrstul pt. ca tot ce spui negarea lui Dumnezeu ca StapInul Universului si a toata creatia este lucrarea lui Anticrist el daca citim cu atentie apocalipsa vom vedea ca spune la un loc ca va amagi pe multi aratInd minuni ca parinti tata mama vor invia din morti dar acestea spune Biblia SIn fantasme sa nu le credet ca Hristos Cind va veni se va vesti din cele Patru colturi ale lunmi de catre sfinti Ingeri si Venirea lui o va auzi toata suflarea de pe pamInt si o va vedea. -------------------------------------
-----------
As mai adauga sa ai mare grija ca pt multi poti sa fii o pricina de cadere din credinta si nu cred ca este bine faci cum vrei dar sint oameni care pot cadea si tu cInd vei fi Intrebat de aceasta nu stiu ce raspun ai sa dai .
Domnul Dumnezeu sa te lumineze cu lumina cunostintei Lui si sa te Intelepteasca Intru voia poruncilor Lui amin amin amin
+ + + + + + + + + + +
|