Subiect: Un sfat va rog
View Single Post
Vechi 29.10.2009, 13:27:04
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Din experienta mea, clasa a cincea nu e prea devreme, din pacate Nici nu va inchipuiti ce stiu copiii incepand cu clasa a cinecea. Poate nu fac, dar de stiut stiu, si nu mai e mult pana cand unii chiar vor face...Poate e putin prea devreme sa se intre in multe detalii cum e un referat, dar nu cred ca e prea devreme sa stie ca exista asa ceva.
Ai foarte mare dreptate, din pacate parintii inca isi mai imagineaza ca momentul in care va fi necesara o astfel de discutie si de preocupare e cat mai indepartat...dar realitatea este alta. Chiar s-a intamplat sa predau la clase mici, I-IV si sa constat ca deja copiii stiu destul de multe lucruri....si cel mai probabil nu le expuneau chiar, dar cu siguranta curiozitatea isi ceruse drepturile.

Cred ca e de ajuns ca un singur copil din clasa sa afle mai multe, si deja toata clasa va afla si va deni interesata.

Eu nu as considera ca e ceva foarte deplasat, mai ales ca parintii trebuie sa gaseasca un mod de abordare cat mai constructiv si sa le explice aceste lucruri din cat mai multe puncte de vedere

P.S. Eu vorbesc vorbe aici, dar nu stiu cat de bine m-as descurca si cat de usor mi-ar veni fiind pusa chiar in fata faptului implinit .
Reply With Quote