View Single Post
Vechi 29.10.2009, 16:52:58
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

De bun simt este, spun eu, sa stai acasa daca esti bolnav. Nu trebuie sa iti spuna nimeni ca daca esti bolnav, nu numai de gripa, ci in general, orice boala infectioasa gen varsat de vant, etc, stai acasa pana te vindeci, fiindca altii sunt mai sensibili, sau au sistemul imunitar mai scazut si pot sa faca o forma de boala chiar mai grava decat a ta. Si oricum, sa fin seriosi, foarte putin sunt cei care chiar mor de pe urma bolilor astea. In special nu cei sanatosi.

Nu am mai avut gripa de mult, dar stiu ca atunci cand am avut de abia ma puteam ridica din pat, cum sa mai merg si la biserica/scoala? Mai sunt din cei care merg asa, morti-copti, numai sa faca pe eroii, ca de invatat si muncit cum trebuie nu pot, si apoi vezi o clasa intreaga gripata...
Cat despre impartasit...adica nu te impartasesti in general, dar te prinde exact cand te prinde si gripa.

Inca ceva: tu cand te impartasesti, te impartasesti cu lingurita, sau cu Trupul si Sangele lui Hristos? Ce este mai important... lingurita, sau ce e in ea? Poate sa afecteze lingurita ceea ce se pune in ea? Eu nu cred.
Reply With Quote