Nu inteleg
Nu inteleg de ce eu spun una si altii inteleg alta.Am spus ca nu doresc sa vanez de placere ci pentru a-mi inlocui hrana de origine animala pe care o cumpar din galantare cu cea din padure.Asta pentru ca are hormoni si este plina de antibiotice.Nu este vorba ca nu am ce manca,dar nu se stie,caci nu stim ce timpuri mai prindem.Si cred ca intelegeti ce vreau sa spun.Nici nu se pune problema vanatorii de tip Tiriac.Deja specificasem asta.Dar fiecare ia numai ce vrea din ce scriu.
Am impresia ca unii au trait numai la oras si stiu ca puiul arata fara pene,porcul este feliat si nu are o forma...cam ceea ce se vinde la galantar.Mai intreb o data:Ce diferenta este intre un vanator care vaneaza unul sau doua animale pe an si taranii din Romania care isi cresc animalele si apoi le sacrifica?Poate Dumnezeu o sa ceara sangele si de la aceea.Cred ca ar fi mai bine sa ne detasam de cercul stramt in care traim si sa privim mai in macro situatia.
Mi-a mai spus si un prieten ca mai bine te duci la vanatoare(cine poate)decat sa omori un animal pe care si asa l-ai tinut un an sau mai multi in captivitate.
Nu vreau sa-mi justific actiunile pentru ca inca nu am inceput nimic insa vreau sa vad daca poate nu am vazut eu toate fatetele kestiunii.
Cu privire la citatele ce le-am dat din VT ca acum am primit legea noua si unele s-au schimbat(legea talionului),poate in legatura cu oamenii.Cu animalele nu am vazut nimic schimbat.
In concluzie cand spunem:Saracul animal...ce ti-a facut de l-ai umpuscat?Eu asi raspunde:Dar animalele ce le mananci de la supermarket ce ti-au facut?
|