Subiect: vanatoarea
View Single Post
Vechi 30.10.2009, 06:37:06
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Heaven noi nu traim in paradis! iar daca inceram sa NE MINTEM ca O FACEM ar fi un mare PACAT deoarece ai incerca sa denigrezi creatia divina pe acest nivel inferior mintindu-te ca esti ceva IMAGINAR si ca traiesti in IMAGINATIE
Andreicozia,pentru mine omul nu este o fiinta primitiva ce ar trebui sa se rezume la realitatea imediata pur materiala,fizica,ci o fiinta spirituala care trebuie sa tinda catre evolutia spirituala,iar initiatorul topicului prin prisma acestui punct de vedere a postat pe un topic crestin.
Etapa descrisa de tine apartine unor altor timpuri,omenirea a evoluat de atunci si continua sa urce pe aceasta scara de evolutie.
Imi spuneai despre ce transmite animalul ce traieste in sclavie,fata de cel crescut in salbaticie.Daca stii toate astea,probabil ai cunostinta ca acea groaza din momentul haituirii si mortii amprenteaza malefic respectiva carne.
Iar,biologic vorbind,animalele ce urmeaza sa moara,datorită groazei și agoniei, în lupta lor inutilă pentru a-și păstra viața, eliberează în corpul lor mari cantități de substanțe nocive datorită bruștelor schimbări biochimice care au loc în acele momente.Vanatul este si el haituit inainte,nu pica secerat fara sa stie,de obicei.
Nu traim inca in paradis,insa,daca trairile noastre spirituale sunt reale si realmente vrem sa depasim aceasta etapa care aduce atata suferinta omenirii si intregii creatii,trebuie sa invatam sa IUBIM si sa incercam sa recreem edenul intai in sufletele noastre,in ganduri si fapte,iar apoi,impreuna sa il recreem aici,pe Terra.
Pentru unii poate suna ca fiind o utopie,eu stiu cu siguranta ca este o realitate si este unicul drum catre iesirea din agonia in care se zbate acum aceasta planeta,impreuna cu toate fiintele care sunt gazduite pe ea.
Initiatorului topicului deja i s-au dat raspunsuri la intrebari,iar daca il preocupa foarte mult sanatatea lui,ceea ce este foarte bine,ar trebui sa stie printre altele ca un consum de carne in exces nu este sanatos,iar in urma alimentatiei cu carnuri grele,iarasi,organismul are de suferit in timp.

Last edited by heaven; 30.10.2009 at 06:57:23.
Reply With Quote