View Single Post
Vechi 30.10.2009, 09:48:40
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Da a disparut mesajul fratelui Razvan.
Eu nu am nimic cu parintele Teofil Paraianu si nimeni nu e fara greseala a avut si dansul unele abateri dogmatice dar sunt destui Sfinti care au abateri dogmatice.

Parintele Teofil Paraianu a recomandat lui PS Sofronie sa nu se faca inca ierarh ca nu e pregatit.
Asa ca nu mai invinuiti pe parintele Teofil.

Iar IPS Nicolae s-a impartasit la catolici tocmai pentru a forta Sfantul Sinod sa arate ca nu e voie sa te impartasesti cu catolici,in ciuda propagandei jenante a unui ierarh cam inselat de duhuri rele,PF Daniel care s-a apucat imediat sa aduca argumente ca la BO Rusa exista casatorii intre catolici si ortodocsi.
Dupa cum se vede din hotararea Sfantului Sinod lui PF Daniel care se credea Papa infailibil prea devreme i-a fost aratat de Sfantul Sinod ca nu e voie sa slujesti niciun fel de ierurgii cu catolicii si cu atat mai mult Sfinte Taine.Ca l-o fi povatuit parintele Teofil pe IPS Nicolae la aceasta sau nu nu stiu.
(si se subintelege din hotararea Sfantului Sinod al BOR ca Sfantul Sinod al BOR nu e de acord nici cu casatoriile intre catolici si ortodocsi).

Oare l-ati auzit vreodata pe parintele Teofil sa zica ca e mult secularism in societate actuala,ca e apostazie,ca mai e un pic si vine Sfarsitul lumii?
Eu nu l-am auzit.Cei care afirma asa se pare ca i-au inselat duhurile rele sa zica asemenea chestii.

De fapt unii (adica cei pe care i-au inselat duhurile rele de la Rugul Aprins) voiau sa uneasca BOR cu BC ca cica sa fie "unitate in diversitate".
Ca darul lui Dumnezeu si cu lucrarea lui IPS Nicolae s-a stricat acest vis diavolesc si acum cei de la rugul aprins care se autointituleaza oamenii duhovnicesti sunt foarte maniati ca IPS Nicolae a stricat acele planuri.
Oricum metoda prin care au fost stricate a fost clar inspirata de Dumnezeu.

Last edited by mihailt; 30.10.2009 at 09:50:50.
Reply With Quote