View Single Post
Vechi 30.10.2009, 12:59:24
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=pacatoasa;177209]Draga Marimira, multumesc pentru randurile frumoase si pline de adevar pe care mi le ai scris.[/QUO

Nu ai pt.ce sa-mi multumesti draga mea surioara, am facut-o cu mult drag si cu sentimentul persoanei care poate intelege prin ce treci pt. ca as cum am mai spus su eu am trecut in cateva randuri(cel putin 3!) prin aceste sentimente devastatoare...pt. mine cel mai crancen ar fi fost sa las doi copii micuti fara mama...ei acum au aproape 14 si 4 ani....si te inteleg perfect! Crede-ma D-zeu te iubeste sa nu te indoiesti de asta...doar noi ne indoim...crezand ca ne-a uitat...sau ca nu stie la fel de bine ca si noi ceea ce avem nevoie...EL nu ne uita...ne iubeste si ne iarta si ne ajuta neconditionat doar ca noi sa vrem acest lucru de la EL si sa credem intotdeauna ca stie mai bine decat noi ce avem noi nevoie.
IL rog sa- te ocroteasca, sa te lumineze, sa te intareasca in credinta, sa te binecuvinteze cu darurile sale cele multe si bogate si sa-ti daruiasca ceea ce-ti este de trebuinta si de folos atat trupeste cat si sufleteste.
Doamne ajuta!
Cu multa dragoste ,
Marimira
Reply With Quote