View Single Post
Vechi 30.10.2009, 15:05:29
Adriana Cluj
Guest

Implicit Uita prostiile astea

Citat:
Īn prealabil postat de pacatoasa Vezi mesajul
Sa nu va duceti la ghicitoare. Eu am fost si mi a zis ca o sa ma imbolnavesc si o sa mor la 28 de ani(acum am 25)...nu mai pot sa traiesc linistita...imi vine in minte mereu ca o sa mor...am inceput deja sa am probleme de sanatate acolo unde mi a spus ghicitoarea...NU MERGETI LA GHICITOARE
Draga mea, din pacate si eu am fost la ghicitoare, cred ca fiecare dintre noi a trecut mai mult sau mai putin pe acolo...Si mi-a spus o gramada de chestii: n-am devenit nici bogata, nu m-am maritat cu nu stiu ce Fat Frumos,etc, etc, etc, nici fratele meu n-a ajuns primar (eram mic copil cand am auzit chestia asta de la o ghicitoare, dar mi-a ramas in minte!) si nimic din ceea ce spun ele nu se leaga de fapt!
Nu crede in prostiile alea, scoate-ti-le din cap DEFINITIV!!!!!. Pur si simplu!
Multumesc lui Dumnezeu ca, m-am convins singura ca nu trebuie sa merg la ghicitoare, ca nu am ce cauta acolo, si nu trebuie sa cred nimic din ceea ce spun ele.
Are cine sa aibe grija de noi, doar sa ne rugam cu inima curata si infranta atunci cand simtim ca singuri nu mai suntem in stare sa facem ceea ce avem, de facut, sau sa ne ducem crucea. Cerem ajutor unde trebuie, Tatalui Ceresc, Domnului Iisus, Maicii Sfante, sfantului nostru pe care il avem, si-l primim IMEDIAT! EI nu ne parasesc si nu ne inseala!
Fruntea sus si mergi inainte cu ajutorul lui Dumnezeu!
Reply With Quote