Hitman,
intreaba-i pe duhovnicii cu oarece experienta cum stau lucrurile cu energia Reiki si cu fenomenul despre care vorbesti. Sunt sceptica pentru ca am citit cartea Minuni si false minuni de Marius Urzica si altele asemenea in care se spune ca minuni si vindecari sunt posibile si cu fortele raului.
Scopul vietuirii pe pamant este mantuirea. Deci pentru un crestin nu e important sa traiasca foarte mult, ci este important sa se mantuiasca. Iisus nu S-a folosit de energia Reiki pentru a face vindecari. Documenteaza-te din mai multe surse si nu-ti pierde sufletul alegand avantajele vremelnice si dezavantajele vesnice.
Am cunoscut un mare duhovnic care a sfatuit-o pe o femeie care se ocupa cu bioenergia sa renunte la aceasta profesie. Femeia nu s-a potolit, ci s-a pregatit sa-i faca nu stiu ce teste si masuratori parintelui. La intoarcere, a lovit-o un tren de parca ar fi spulberat-o. Nu e gluma ce-ti spun. Personal, nu vreau sa aud de bioenergie si de fenomenul Desanka. Mi-am facut datoria de a-ti spune, iar alegerea intre bine si rau iti apartine.
|