Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Andrei, cu parere de rau trebuie sa-ti spun, ca ai inteles gresit mesajul meu.
Ceea ce-mi doresc eu, e un dialog intre doi evrei despre VT, ca sa intelegem si noi punctul lor de vedere. Daca tot intervenim cu optica noastra crestina, nu se mai intelege nimic si duce numai la altercatii.
Cat despre sfintire, nu discutam aici despre asta, caci tine de crestinism si avem topicuri speciale despre acest subiect.
Interesant ce spui despre Sf. Pavel. Poate pui si un verset...
|
Gresala ta, ca ai gresala,este ca habar nu ai care este scopul unui forum pe Internet. Ce tu propui nu se potriveste aci.Dupa parerea ta,trebuie sa stai de o parte si sa citesti ce is scriu acei doi evrei.Asa vrei tu sa inveti VT? Si daca nu intelegi ceva? Pe cine intrebi?
Haide nu te face inocenta.Pe forumul acesta dupa cate inteleg eu se afla numai un evreu ales.Tu propui sa deslantuiesc o interesanta discutie despre VT cu mine insusi?
Aci la Judaism este un subiect despre VT .Daca subiectul ista te intereseaza,acolo scrie nu la Holocaust. Nu-i musai ca evreii sa te invete despre VT ca ai aci membri crestini care desigur stiu biblia pe de rost. Daca de parerea evreilor esti interesata, cauta un forum roman unde poti intreba ce vrei. Te asigur ca vei gasi pe alte forumuri mai multi evrei ca aci si desigur mai bine instruiti in biblie decat mine. Poate si pe mine ma vei gasi pe alte forumuri ca ,sti tu,
sunt uneori oameni care nu poti sa scapi de ei....