View Single Post
Vechi 31.10.2009, 17:04:26
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
sory, am scris mesajul cam tarziu si exprimarea e varza.
am vrut sa zic ca unele melodii(aranjate!)ne fac placere, fara sa intelegem de ce, o piese fara prea mare valoare place asa mult.
asa mi s-a intamplat si cu piesa de la TATU. placea unei lumi intregi peste noapte(ciudat, nu?)pana cand tot cautand un raspuns am observat ca aveau un referen care in rusa nu insemna nimic"(nu il mai retin ).
era de fapt o invocatie. au luat niste cuvinte din ebraica, dar intoarse invers.mai tarziu am gasit si o talcuire a celebrului refen

alt aspect important: foarte multa muzica "buna" pe care o ascultam stiti cand se compune?
NOAPTEA. oare de ce? unii se justifica ca doar atunci au liniste...
dar se stie ca noaptea are altcineva putere.de aceea se tin liturghii noaptea ptr ca crestinul sa fie treaz, in rugaciune in acele momente cand si altcineva este in actiune...
veti fi surprinsi sa stiti ca chiar si mozart isi compunea majoritatea pieselor sale noaptea.
si nu numai el...
Mie imi place muzica clasica.. si chiar ma intrebam daca are influente oculte (nu stiu cum altfel sa le numesc) si cum le pot identifica. Nu am gasit informatii decat despre muzica rock, pop... (despre muzica clasica.. doar vestitul devil's trill si faptul ca in muzica lui Mozart exista armonii masone.. ce-o fi insemnand asta, nu stiu).
Reply With Quote