Citat:
În prealabil postat de glykys
sa stii ca mi s-a intamplat si mie sa visez pe cineva exact cand imi doream mai tare sa il uit, astea sunt rabufniri ale subconstientului, nu le baga in seama, uita-l, nu ii spune prietenului tau de ele, ci mai bine mergi si te spovedeste, sa primesti sfat bun de la duhovnic. Si eu, cu datele pe care le am, ti-as spune sa te casatoresti (oricum, e un pacat ca traiti asa, necasatoriti), dar nu face pasul asta pana cand nu esti pe deplin convinsa ca il iubesti pe baiatul cu care esti acum. de el nu ne-ai spus nimic. Va iubiti? Cum e el? E mai bun decat celalalt, oricum, din moment ce are intentii serioase.
|
Nu imi place sa fac comparatie,dar cel din prezent nici nu se compara cu cel din trecut.Sunt foarte diferiti.Cu cel din trecut ma potriveam foarte bine,doar ca nu mai puteam continua cu acele infidelitati ale lui,iar in relatia din prezent imi lipsesc cateva lucruri pe care le gaseam la cel din trecut si eu daca am stat 3 ani cu el am fost invatata cu acestea.(de exemplu romantismul -viitorul sot e total pe langa;plimbarile chiar si pe ger,mergeam tot orasul pe jos,iar acum actualul daca s-ar putea sa-i vina o masina la scara...si multe altele).Il iubesc pe cel din prezent,are un suflet foarte bun in "lipsa acestor lipsuri" ,are si parti bune,e mai calm si cel mai mult apreciez ca e fidel.Vreau sa decurga totul asa cum curge un izvor lin la vale,insa se pare ca e tulbure un pic apa...