Subiect: Desanka Nicolai
View Single Post
Vechi 01.11.2009, 12:37:03
marcuvica marcuvica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Implicit

@ andruscaCIM
Nu cred ca e semnificativ un "i"....de altfel nu cred ca numele Domnului Isus in evreiasca e cu de "j"...deci de unde treducerea cu 2 de "i"? Oricum nu are importanta pentru ca e un nume...conteaza ce reprezinta el si ce inseamna pentru tine.

@ all

Voi toti care spuneti ca ce se intampla acolo e magie/diavol/energie reiki(sau cum ii mai spuneti)/secta as vrea sa stati putin si sa nu mai aruncati cu pietre,sa le lasati deoparte si sa cugetati ceva de genul: "Dar daca e adevarat? Daca facem ca si acum 2000 de ani,cu Domnul Isus?"
V-ati gandit macar o clipa ca acolo ar putea fi ceea ce lumea asteapta de 2000 de ani? Doar o secunda sa lasam constiinta sa ne zboare si sa ne ascultam inima...sa vedem ce simtim...Si daca nu simtiti nimic....imi pare rau ..caci in zadar sunt toate pentru voi acum...
Nu cred ca am sa mai raspund la niciun post de-al vostru pentru ca nu am cu cine vorbi...sunteti "incuiati" la minte si vedeti precum un cal...doar inainte...

Va las doar cu urmatoarea afirmatie...si toti cei care citesc asta ii rog sa memoreze ceea ce spun si sa va aduceti aminte peste putin timp:
"Cum veti sta la judecata cand Domnul tare va-ntreba : CE-ATI FACUT CU DOAMNA MEA?"
Reply With Quote