View Single Post
Vechi 01.11.2009, 14:36:01
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 144. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 28-05-2009 (I)

Acest “Cuvânt” continuă ofensiva mediatică împotriva “dezertorilor” de la Pucioasa, și în primul rând asupra artiștilor Marian și Victoria Zidaru.

Considerați multă vreme de toată lumea că sunt mentorii spirituali ai sectei Noul Ierusalim, cei doi artiști au reușit incredibilul și imposibilul: să se desprindă de sub tutela malefică a Mihaelei, Führerul absolut al sectei, care i-a manipulat ani de zile și le-a făcut viața un coșmar. Bilanțul soților Zidaru este catastrofal: unicul fiu mort în fragedă adolescență în condiții suspecte și încă neelucidate (Zidarii nefiind de față la această tragedie petrecută la Târgoviște, au trebuit “să înghită” acea versiune a morții fiului lor care le-a fost prezentată de liderii pucioși); toată agoniseala muncii lor risipită pe apa sâmbetei, pentru binele și bunăstarea “fraților” pucioși; imaginea lor publică serios șifonată, fiind cunoscuți de tot poporul ca “rătăciți” și “sectanți”; și mai ales, o credință zdruncinată din temelii, care nu mai lasă locul liniștii și păcii. Și pentru că Zidarii, odată dezrădăcinați din “raiul” pucios, au mintea rătăcitoare și nu mai cred, nu mai pot crede cum credeau altădată, ei sunt taxați astăzi ca inamici periculoși, ca un șarpe care împrăștie necredință și moarte (spirituală) pentru ceilalți pucioși, cei rămași pe mai departe în sclavie pe “plantațiile” liderilor pucioși:

“Pace ție, poporul Meu! Sunt Domnul. Ca un grădinar care-și îngrijește grădina, așa vin Eu la tine și așa te îngrijesc. Cei ce nu cred, cei ce nu mai cred în coborârea Mea la tine cuvânt, aceia împrăștie necredință și moarte peste cei slabi din lucrarea Mea și peste cei dezrădăcinați din ea, din lucrarea Mea cu care stau de peste cincizeci de ani cuvânt în mijlocul unui popor, care se naște și moare, căci credința nu este a tuturor, și moare omul cu credința după ce se naște din acest cuvânt sfânt și făcător de om nou, acum, la sfârșit de timp, când totul, totul moare sub mreaja lepădării de credință, pe care Eu am vestit-o de mult că vine, și l-am vestit pe poporul Meu mereu să vegheze cu mare trezie ca să nu fie mușcat de acest șarpe, care se preface în fel și chip ca să nu-Mi lase Mie omul, și să-l facă să-și piardă mintea și inima cea de la Mine și să rămână cu a lui, cu mintea lui cea rătăcitoare, care vine de la iubirea de sine în om. “ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)

Liderii pucioși, ofiliți de incalculabila pierdere a Zidarilor, sunt mângâiați și “înviorați” de cei care îi adulează și-i înviorează, în frunte cu cei doi Viorei (Viorel I. și Viorel P.), care-i alimentează acum cu bani grei, în locul Zidarilor care au dezertat de la “datorie”:

“ Pace ție, poporul Meu! Încercările grele să nu te ofilească, tată. Eu vin prin mare strâmtorare și-ți pun apă la rădăcină și te înviorez pentru ca să poți, pentru ca să crezi în Mine că sunt cu grija de tine, tată, și pentru ca să pot Eu cu duhul cuvântului Meu peste pământ. “ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)

Liderii pucioși se îmbărbătează însă singuri și se îndeamnă la răbdare, ca să treacă mai ușor peste strâmtorarea și furtuna adusă de “duhul cel rău”, adică de dezertarea “rușinoasă” a celor nemulțumiți și neliniștiți:

“ Duhul cel rău, care nu poate îndura lucrarea Mea de peste tine, și pe tine, o, iată, bate acum cu strâmtorare peste lucrarea Mea, din vreme în vreme bate, căci neascultarea celor ce s-au dat Mie în vremea cuvântului Meu de azi aduce furtună peste mersul Meu cel greu, aduce strâmtorare și jale, durere și îngrijorare, dar fericiți sunteți voi dacă răbdați cu credință, fiilor, căci omul nemulțumit și neliniștit nu știe ce face, și trebuie să răbdăm, tată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)

Paradoxal, Atotputernicul de la Pucioasa e depășit de situație și se plânge că nu-i poate ocroti cu nimic pe copiii lui cei necăjiți, “proorocii” Mihaela și Nicușiță, care trebuie să sufere în tăcere, ascunzându-și lacrimile șiroind pe obrăjori, ca nu cumva să-i vadă slugile și femeile de serviciu cât sunt ei de slabi în umilință, și ca să nu-i fie greu “poporului cel mic”; mic, dar mare, căci e alcătuit din “cei mulți, care sunt în curțile pucioșești slujitori și îngrijitori”:

O, copii care Mă sprijiniți ca să vin cuvânt la poporul Meu de ieri și de azi și la omul care ia de la voi cuvântul Meu! O, tată, suferiți în tăcere, tată, ca să nu-i fie greu poporului Meu cel mic de la suferința voastră așa de grea de dus. Ascundeți-vă lacrimile în taină și faceți din durerea cea de peste voi nădejde pentru cei mulți, care sunt în curțile Mele slujitori și îngrijitori, și pentru cei care se strâng să ia viață din viața cuvântului Meu când Eu vin cuvânt în sărbători. N-am cum să vă mai șterg lacrima, tată. Stați mai deoparte cu ea,[...] Eu nu vă pot feri de lovituri, fiindcă ele umblă acum cu multul, și de peste tot se năpustesc peste voi, și pe furiș lucrează ele înspre voi, dar aplecați-vă capul și fiți mari cu răbdarea, că durerea voastră e mare și apasă nemilos peste puterea cu care o purtați.[...] O, tată, cine vrea să-Mi clatine de pe cale cu Mine poporul Eu nu-i pot sta în cale, cum n-am putut nici după plecarea trâmbiței Mele Verginica să stau în calea celor răzvrătiți,...” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)

Last edited by mariamargareta; 28.04.2010 at 11:47:43.