Imi pare rau ca pe acest forum au aparut "rugaciuni" in care lumea crede mai mult decat in Dumnezeu. Nu o carticica iti aduce mantuirea ci pocainta, faptele bune, smerenia, dragostea, iubireaa aproapelui etc. Aceste carti nu au in compozitia lor decat fraze legate de superstitie. Cum poate sa te ajute "aceasta carticica", cand nu inalta nici o nici o rugaciune catre Dumnezeu? Cand eram copil aveam o astfel de carticica dar pe care nu o citeam pentru ca nu i intelegeam rostul. In schimb mi am facut eu propriul talisman format dintr-un carnetel pe care am lipit o icoana, si in care am scris rugaciuni "la diferite trebuinte". Ma simteam asa de bine purtand acel "talisman" facut de mine, sil citeam ori de cate ori simteam nevoia. Precizez ca rugaciunile care erau scrise in acel carnetel erau scrise mine din cartile bisericesti. Ma voi ruga pentru cei care cred in puterea "Talismanului" mai mult decat in lucrarea lui Dumnezeu. Oamenii au uitat un lucru, acela ca diavolul se roaga la fel ca noi dar nu are dragoste, posteste mai mult decat orice alt pamantean, vegheaza mereu pentru pierderea sufletelor noastre.
|