Subiect: Forumul nostru
View Single Post
Vechi 01.11.2009, 15:35:48
unvames_pass unvames_pass is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Subscriu si eu la tot ce a scris Dna Dorina. am invatat foarte multe de pe acest forum, am intalnit oameni minunati, evlavie, credinta si iubire. am observat si eu ca s-au diminuat mesajele celor tari in credinta... Zaharia 2009, Windorin, Costel, Traditie, Cristina 2012, Metanoia, dar si altii, astept cu drag postarile voastre!
Si eu cred ca forumul este un lucru bun, ca trebuie sa ramana si sa creasca, si in membri dar mai ales in substanta mesajelor. Iar pentru asta vreau sa aduc si eu o marturie: am intrat aici intr-un moment greu pentru mine, cand m-am trezit dintr-odata singura din punct de vedere religios, instrainata de Dumnezeu din pricina pacatelor mele, cu o vinovatie in suflet care ma apasa si ma speria cumplit. Si, mai rau inca, neavand pe nimeni cu care sa pot vorbi despre toate acestea. Atunci, in disperare de cauza, am intrat pe internet cu gandul sa gasesc, pe un forum, un om caruia sa-i pot vorbi despre cele prin care treceam, de la care sa pot gasi alinare si, cat de cat, o directie. A vrut Dumnezeu sa-l gasesc aici si cuvintele lui au fost ca un balsam, ma minunam singura cat de "la tinta" erau toate cele ce-mi spunea, cata alinare si incurajare gaseam intr-un mesaj nu mai lung de cateva paragrafe. Fara el, si fara forumul unde l-am gasit, cine stie cat m-as mai fi chinuit singura. Deci de aceea spun, ca forumul sa ramana si cu postari cat mai adevarate si mai frumoase.