Citat:
În prealabil postat de lumineaza
Nu imi place sa fac comparatie,dar cel din prezent nici nu se compara cu cel din trecut.Sunt foarte diferiti.Cu cel din trecut ma potriveam foarte bine,doar ca nu mai puteam continua cu acele infidelitati ale lui,iar in relatia din prezent imi lipsesc cateva lucruri pe care le gaseam la cel din trecut si eu daca am stat 3 ani cu el am fost invatata cu acestea.(de exemplu romantismul -viitorul sot e total pe langa;plimbarile chiar si pe ger,mergeam tot orasul pe jos,iar acum actualul daca s-ar putea sa-i vina o masina la scara...si multe altele).Il iubesc pe cel din prezent,are un suflet foarte bun in "lipsa acestor lipsuri" ,are si parti bune,e mai calm si cel mai mult apreciez ca e fidel.Vreau sa decurga totul asa cum curge un izvor lin la vale,insa se pare ca e tulbure un pic apa...
|
Incearca atunci sa nu il mai vezi pe cel de acum din prisma celui din trecut. Cel mai bine ar fi sa mergi la o spovedanie si sa spui acolo tot ce ai pe suflet. Incearca sa vorbesti si cu prietenul tau, sa ii spui ca ti-ai dori sa fie mai romantic, sa te scoata la o plimbare... faceti cumva un compromis, nici ca tine, nici ca el. Si roaga-te la Maicuta Domnului sa iti lumineze mintea si sa iti arate ce trebuie sa faci! Eu vad aici 2 cai - ori va casatoriti (si vei vedea ca lucrurile se vor aseza pe fagasul lor), ori va despartiti, insa impacarea cu celelalalt cred ca este exclusa din start!