Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales
"Uraciunea" de care scri tu,ne-a inghitit multe suflete in ultimul veac. Pe uraciunea aia am chemat-o antisemitism si nu are nimic cu Divinitatea ci numai cu Satan.
Cat despre rugaciunile care le propui,noi suntem un popor "practic".Daca nu o sa ajute,nici nu v-a strica asa ca aduna-i pe "toti" ca sa se roage pentru noi. Multumesc.
|
Da omule, ati fost omorati pana acum, dar cand o sa vina cel viclean (parasul si potrivnicul tuturor oamenilor indiferent de natie), care urmareste sufletele, trupurile voastre vor avea averi si desfatari, pamanturi si putere....dar cu ce folos, viata omului e in Domnul, nu in averile trecatoare ale acestei lumi.
Asa cum ti-am spus, cred cu tarie in cuvantul proorocilor, care spune ca nu veti fi parasiti de Domnul Dumnezeu si ca multi dintre voi vor fi alesi sa nu se inchine uraciunii pustiirii.
stiu ca discursul meu pare fanatic, dar nu sunt fanatic.Sunti doar categoric in anumite situatii si cu anumite probleme care nu trebuie ascunse sub perdeaua unui dialog fals.