View Single Post
Vechi 02.11.2009, 15:48:39
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lumineaza Vezi mesajul
Nu imi place sa fac comparatie,dar cel din prezent nici nu se compara cu cel din trecut.Sunt foarte diferiti.Cu cel din trecut ma potriveam foarte bine,doar ca nu mai puteam continua cu acele infidelitati ale lui,iar in relatia din prezent imi lipsesc cateva lucruri pe care le gaseam la cel din trecut si eu daca am stat 3 ani cu el am fost invatata cu acestea.(de exemplu romantismul -viitorul sot e total pe langa;plimbarile chiar si pe ger,mergeam tot orasul pe jos,iar acum actualul daca s-ar putea sa-i vina o masina la scara...si multe altele).Il iubesc pe cel din prezent,are un suflet foarte bun in "lipsa acestor lipsuri" ,are si parti bune,e mai calm si cel mai mult apreciez ca e fidel.Vreau sa decurga totul asa cum curge un izvor lin la vale,insa se pare ca e tulbure un pic apa...
Probabil ca daca ai mai fi continuat relatia cu cel din trecut, ai fi fost lipsita in scurt timp si de romantism si de plimbari. Ca de, el trebuia sa se mai ocupe si de altcineva. Cred ca de multe ori nu luam lucrurile asa cum se cuvine, ci doar asa cum ne convine. Este posibil ca cel din prezent sa faca gesturi mai minunate decat cel din trecut, sau sa fie capabil sa le dea nastere intr-un mod mai minunat. Dar nu vedem acest lucru pentru ca suntem orbiti de trecut. Nu cauta sa gasesti aceleasi lucruri la cel din prezent, pentru ca asa risti sa-l confuzi cu cel din trecut. Si nu uita, daca apa e putin tulbure, nu inseamna ca nu e buna de baut, ci doar ca izvoraste si curge intr-un mod mai puternic decat alte izvoare de munte.
Reply With Quote