View Single Post
Vechi 02.11.2009, 17:13:43
teodora28 teodora28 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Implicit Buna Simona

Nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi, nu imi place sa dau sfaturi, pot prin prisma meseriei mele de psiholog, sa iti fac cateva recomandari, pe care le poti lua in considerare sau sa le ignori.
Sa iti oferi tie cateva raspunsuri sincere la anunime intrebari, printre ele ar fi:
cum e relatia ta cu parintii tai?
cum a fost relatia ta cu ei pana acum?
comunici cu ei, vorbesti deschis cu ei, ai avut parte de momente de sinceritate profunda cu ei sa vezi cum gandesc ei? oare din ce motive ei sunt impotriva? ce argumente iti dau ei tie?
tu i-ai facut sa inteleaga ca nu faceti rau nimanui si iubirea nu raneste, fiind ceva atat de pur, nu are cum sa raneasca. oare ce vad ei ca fiind rau? oare ce anume au inteles ei gresit? sau poate tu?
nu cred ca parintii sa doreasca raul copiilor lor, orice ati spune. exista neintelegeri si comunicarea nu este una buna. fa-i sa inteleaga ca ce-a ce te face pe tine fericita cu adevarat e fericirea orcarui parinte. te asigur de asta.
nu iti pierde speranta, fi un om bun si smerit si roaga-te pentru ei, parintii tai pentru prietenul tau si pentru tine si va fi bine.
toate cele bune ti le urez tie.
Reply With Quote