Ok ! Nu cred ca am specificat ceva de " obligatii ", sau lucruri obligatorii in ceea ce priveste date si fotografii personale.
Poate ca ai dreptate Sophia, poate ca eu nu sunt, inca, constienta de pericolul care-l poate avea internetul, cu toate acestea , sunt constienta ca exista destule persoane pe-aici care nu doresc sa se afiseze din simple motive, practic nejustificative.
Coralina, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj, insa, imediat ce l-am citit am repostat acea poza, poza dorita de tine, in albumul personal si chiar am facut specificatia ca am repostat-o special pentru tine. Astfel am considerat ca este de-ajuns.
Oricum, fata de persoanele care-mi sunt in lista de prieteni si a caror infatisare nu o cunosc, am oarece sentimente relative...doar virtuale si distante, dar cu respect . Nu poti simti atasament concret in mod virtual, pentru o infatisare imaginara si inexistenta...nici atat. Pentru cei care, chiar vor sa pretinda ceva, nu are relevanta acest mister fizic.
In mod firesc ma simt mai atasata de cei pe care-i cunosc si fizic....
Exact Mirela, " sa nu mai fim asa straini ", mai ales daca suntem si uniti de considerente religioase, practic aceasta prietenie ar trebui sa vina de la sine, dar, ce sa-i faci ?!, daca nu se poate, nu se poate...oameni suntem .
Last edited by ory; 02.11.2009 at 19:39:51.
|