View Single Post
Vechi 27.02.2006, 21:01:12
chostelush chostelush is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.02.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elly
Citat:
În prealabil postat de loredana
eu cred ca homosexualitatea este o boala, o boala a sufletului generata de persistenta in pacat.Cea mai gresita atitudine pe care o putem avea este aceea de a tolera. Eu nu zic acum sa-i punem la zid, dar nici sa-i aprobam sau sa-i compatimim:"saracii, asa s-au nascut". Sodoma si Gomora au fost distruse din cauza acestor pacate grave. OR Dumnezeu nu stia ce face? Din cauza ca noi ii acceptam, pacatul se extinde si se ajunge pana acolo ca nu numai ca vor sa se casatoreasca(blasfemie!) ci mai vor sa infieze si copii, ca sa poata creste si acestia si sa ajunga tot "gay"(ca doar asa au vazut la "mama" si la "tata").Asadar,va rog staruitor sa luati atitudine ca nu cumva mania lui Dumnezeu sa se abata si asupra noastra din cauza ca stam nepastori!
Auziti fratilor ! Prezentari de moda pentru ei! Sunt atat de importanti ca au inceput sa-si ceara drepturile si in Parlamentul Europei. Sau acolo sunt tot de-ai lor?
Cred ca vremurile acestea sunt cu mult peste Sodoma si Gomora!!
As vrea sa stiu noi, crestinii cum sa ne comportam cu ei? Daca ii condamnam oare ii judecam , sau cum??

Doamne ajuta!
Elly
Am citit toate comentariile. Sunt de parere ca ar trebui sa-i sprijinim pe acesti oameni care se numesc homosexuali. Motivele pentru care au ajuns in situatia in care se gasesc homosexualii sunt diverse. Daca putem sa-i abordam trebuie sa stim sa comunicam cu ei, sa nu i facem sa se simta minoritari, si sa le aratam o cale pe care o pot urma. Ei vor zice ca Dumnezeu ii va ierta. Noi trebuie sa ne rugam pentru ei chiar inainte de purta o discutie cu asemenea oameni. Referitor la parada gay, cred ca cei care au manifestat impotriva homosexualilor, nu au facut decat sa-i intarate si sa se simta lezati, astfel incat sa le creasca dorinta unuia fata de celalalt. Nu cuvintele urate ii pot aduce la normalitate, ci comunicarea cu persoane competente, bine instruite. Trebuie sa i cautam noi pe ei, si nu ei pe noi. Pacatul ce-i cuprinde ii subjugheaza in asa fel incat diavolul nu-i lasa niciodata, facandu-i sa se simta inferiori, in cazul in care sa zicem ar merge in Biserica Lui Hristos.

Dumnezeu sa ma ierte pentru ceea ce am zis, bine sau rau.
Reply With Quote