"Fără motor, Struma este lăsată în derivă în Marea Neagra. La 24 februarie, la 9 dimineața, un submarin sovietic torpilează vasul. Apele sunt extrem de reci. Rezultatul 769 morți. Un singur supraviețuitor, un tînăr de 18 ani, David Stoliar din București. El ajunge la mal, este reținut cîteva săptămîni de autorități. Se fac investigații, apoi este lăsat să plece în Palestina. "
In mod clar este alegerea mea... si SUB NICI O FORMA eu nu voi accepta vreodata o marturie mincinoasa scrisa sub forma de scenariu de slugile mioritice ale americanilor.
Atit iti spun draga Anca, sa nu iti inchipui vreodata ca eu voi crede idioteniile antisemitice si pseudo-istorice care le vehiculeaza o tara-sluga!..asa cum este Romania la ora actuala prin conducatorii ei.
Pacat de poporul nostru care este de treaba dar care nu are nici o sansa in fata acestor nemernici care sunt ca o caracatita, infiltrati in toate domeniile publice si culturale!
Ai facut bine ca ai plecat la timp!
Uite, desi n-ar trebui, iti dau un indiciu de minciuna crasa:
Vasul Struma in mod vadit a fost readus in Marea Neagra pentru a fi torpilat de Nazisti. De ce ar fi re-adus turcii cu englezii un vas plin de emigranti evrei(chipurile neacceptati la granita turceasca) daca nu din antisemitism- ucigas pentru a fi serviti PE PLATOU SUBMARINELOR GERMANE. Este de ris faptul ca se poate crede ca rusii ar fi avut ceva de a face cu un vas plin de emigranti, de ce cu ce scop, nu face absolut nici un sens decit de denigrare si lingusire a acestor pseudo-scriitorasi-lichele isterizate pe linga conducerea de stat si a americanilor, de ce?..pentru a fi bagate-n seama pe la nu stiu ce Palm d-Or sau expozitii si premii satesti de prin Germania sau Franta
In caz ca nu stii si o sa-ti confirme si Moshe, toata Europa "civilizata" le refuza intrarea! Chiar si americanii le-au creat mari probleme de emigrare pentru o perioada considerabila de timp. Mai tirziu cind s-a ingrosat gluma cu Aushwitz-ele din Polonia, au bagat-o pe mineca si au inceput sa-i accepte!...dar pina atunci erau considerati ( din isterie si ura colectiva) ca fiind paria, leprosi
...si crede-ma ca nu este in interesul mintuirii si sfinteniei tale de care faci atita caz si distribui atita "iubire in jur" sa aderi la o minciuna care tot creste despre acest mare popor!
Last edited by andreicozia; 02.11.2009 at 21:49:25.
|