View Single Post
Vechi 02.11.2009, 22:19:48
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2009
Implicit

tricesimusseptimus,mai afirm odata ceea ce am mai spus la adresa ta:tu faci parte din acea categorie de persoane care nu se pot convinge decat singure.In cazul tau cred ca nici daca Isus ar veni sa iti spuna contrariul tot nu ai crede,L-ai crede asa cum ai amintit printre altele:"diavolului în persoană sub aparența lui Hristos".Asta pentru ca tu ai idei fixe.Probabil ca te-ai nascut cu ele(probabil ca nu,nu vorbesc in necunostinta de cauza,dar tind sa cred ca ti s-au dat din copilarie)si e greu sa renunti la ele si nici in ruptul capului nu le-ai renega.Asta e,cunosc putina psihologie umana si te inteleg.Tu asa crezi ca e bine.Am amintit despre fenomenul mortii clinice,cred ca si daca tu ai avea asemenea experiente tot ai crede ca sunt "de la diavol".E trist.Orice fapte ti s-ar aduce tot ai sustine contrariul pentru ca asa ai fost invatat sau asa crezi ca este corect.Acum nu vin si iti fac tipul psihologic doar tie,si noi nu vrem sa renuntam la multe alte lucruri,dar insa trebuie sa facem macar eforturi.La tine nu vad nici un efort. Stiu insa un lucru.Singur insa te poti convinge.
Ai mai spus:"Recunoaște însă că o și mai mare imaginație dovedesc cei ce afirmă că Lazăr ar fi povestit "minunățiiile" la care a fost martor în cele patru zile cât a fost mort! Aș spune chiar o imaginație bolnavă (să afirmi că mortul este viu).".Daca as fi acid in discutii as spune ca ce spui tu e o blasfemie la adresa Mantuitorului,pentru ca Isus a vorbit despre oameni care "au murit",fie si intr-o pilda(ti-am explicat ce inseamna pilda,ea se bazeaza pe fapte verosimile).Dar nu fac asa ceva,stiu ca in nestiinta oamenii mai spun si neadevaruri,dar stii care e vestea buna ?Faptele apostolilor 17:30 Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință, și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască;
As vrea sa te gandesti mai mult inainte sa spui un lucru,ca ori jignesti fara sa vrei ori spui neadevaruri fara sa vrei(refuz sa cred ca chiar vrei aceste lucruri).
Tu tot imi aduci citate din carti gen Eclesiastul.Trebuie sa iti spun ca sunt carti poetice,in care se are in vedere scrisul frumos ,figuri de stil,de multe ori nu se refera la sens propriu.Biblia este clara in ceea ce priveste existenta sufletului dupa moartea trupeasca.Pavel vorbeste despre aceste lucruri,daca cauti vei gasi raspunsuri.

Last edited by Totpeetor; 02.11.2009 at 22:24:54.