Citat:
În prealabil postat de Totpeetor
Daca moartea clinica nu-i de la diavol,atunci este de la Dumnezeu,nu?Sunt doar doua variante.Eu am facut doar presupuneri in legatura cu ceea ce esti.Nu ma dezamagesti daca imi spui ca ai fost ortodox.Ai renuntat la ortodoxie din motive personale si ai cautat poate in noua religie sa gasesti adevarul,pe care ti s-a parut ca nu il gasesti in ortodoxie.Daca esti atat insetat de adevar de ce nu accepti nimic altceva decat propriile tale idei,pe care le intelegi din nu stiu ce pasaje,ignorandu-le pe altele?
In legatura cu ideea despre imaginatie,tu insusi ai spus ca "Aș spune chiar o imaginație bolnavă (să afirmi că mortul este viu)."Nu despre mort este vorba ci despre suflet si duh aici,si intr-adevar Isus a vorbit despre viata sufletului dupa moarte.Nu ma intereseaza in ce context,considera la urma urmei cum vrei:basm sau pilda.Isus a vorbit despre asa ceva,iar a vorbi despre asa ceva nu inseamna sa "ai o imaginatie bolnava".Asta am vrut sa spun.Se pare ca tu nu te-ai referit la asa ceva.Ma bucura asta.
|
Pentru ca nu-l intereseaza adevarul.Are alte interese si intentii, nu intentii nobile pentru care e aici.I-a fost dovedit adevarul si stie si el ca religia lui e falsa, dar are omu niste interese, face si el pe avocatul diavolului.