Citat:
În prealabil postat de ai2
Cred ca am descoperit prima dovada a existentei universurilor paralele si asta e chiar vsovi. Fizica pe care o discuta nu corespunde cu fizica dupa care functioneaza universul nostru si, deci, clar vine din alt univers. (sau nu!) Doar un exemplu de greseala in care persista vsovi: lentilele convexe (sau altfel spus lupele) micsoreaza imaginea dupa fizica lumii in care traieste vsovi. cine a trecut de gimnaziu si nu a chiulit la toate orele de fizica sau cine s-a jucat cu niste ochelari "de citit" sau cu o lupa dupa cum ziceam, stie ca imaginea este marita.
Ceva imi spune totusi ca n-o sa iau Nobelul pt descoperirea universurilor paralele 
|
universuri paralele cu ce?
poi imaginea aia concentrata a soarelui ce o vezi atunci cand tzii lupa la soare ca sa dai foc la ceva e mai mare sau mai mica? deci in loc sa vezi un soare cat lupa, vezi un soare mai mic fiindca lupa concentreaza, shi marind densitatea de fotoni iata ca potzi sa dai foc chiar shi la valiza proprie daca e mai uscata shi e din lemn de brad...
deci noi care am vedea de dincolo de lupa, ar trebui sa vedem soarele ca un trunchi de con intors, adica baza mica spre noi, shi urcand pe muntzi ne-am apropia de baza mare... deci cred ca altcineva e cam paralel...