View Single Post
Vechi 18.02.2007, 23:58:37
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Da, cred ca postul trebuie sa incepem prin a face ceea ce putem face! Imi place foarte foarte mult cartile Parintelui Paisie Aghioritul - Cuvinte duhovnicesti. Vi le recomand cu multa caldura, sunt niste comori, adevarata lumina si adevarat spirit ortodox.

El spune sa incepem de la lucrurile pe care le putem face. Putem posti, sa postim, putem sa ne rugam un pic mai mult, sa ne rugam un pic mai mult, putem sa ne abtinem de la barfa, sa ne abtinem.

Postul e o perioda de confruntare cu noi insine in lumina evangheliei lui Hristos. Ma gandesc ca acesta e primul pas: sa aflu unde nu sunt lucrurile asa cum le vrea Dumnezeu, care imi sunt bolile cu adevarat. Si asta se face prin citirea cartilor sfinte si prin rugaciune.

Sa ne rugam pentru ca Dumnezeu sa ne descopere bolile si sa ne vindece! Sa facem putina osteneala pentru a-L convinge pe Dumnezeu ca intr-adevar vrem sa traim in lumina.

Ma gandeam ca in acest post am putea face un grup de rugaciune, adica sa ne rugam unii pentru altii cu toata inima, chiar daca nu ne cunoastem decat prin intermediul acestui forum. Sa ne rugam exact pentru a ne arata Domnul pacatele si pentru a ne vindeca sufletele. Deci, special pentru descoperirea adevarului depsre noi insine si pentru vindecarea neputintelor noastre.

Initiez un topic cu o lista de nume pentur cei ce doresc!
Reply With Quote