Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Mie mi se par foarte grava mentalitatea asta conform careia totul este pacat! Doamne fereste, dar practic lumea in care traim inseamna arta; omul este o opera de arta in sine, arhitectura, infrastructura, amenajarea parcurilor, statuile, tehnologia, muzica, muzica psaltica, icoanele, Bisericile, structurile deocorative...totul. Daca Dumnezeu nu i-ar inzestra pe unii cu talentul, capacitatea si intiativa de a crea si a vedea frumosul, nu stiu ce ar fi....
|
DAAAA! Eu nu pricep cum de unii oameni socotesc pacat a merge la teatru, la opera, film chiar si in parc, la concert (evident, in limita decentei si a unor spectacole / filme cuviincioase), a avea relatii intime in cadrul casatoriei in zilele permise, a merge la mare (evident, nu la nudisti) sau la munte, si chiar a canta la un instrument!!! Si uite asa rugineste banutul! Simona-Marilena, esential in a invata un instrument este sa iti placa, in primul rand, apoi sa ai si talent, indemanare pentru asa ceva si sa investesti si multa munca in exersare. e adevarat ca pianul se invata de la o varsta foarte frageda, dar poti compensa prin munca si daruire. Banuiesc ca nu vrei sa faci performanta, ci doar sa stii sa canti. Succes mult, draga mea! Sa fii o artista buna si sa iti traduci sensibilitatea prin cantec!