Citat:
În prealabil postat de glykys
Bravo, Carolina! De ce in unele tari musulmane femeile care nu impartasesc aceasta religie si sunt doar in vizita sunt obligate sa isi puna val? Noi daca am cere ca femeile lor de pe terioriul tarii noastre sa nu mai umble invesmantate din cap pana in picioare cand sunt 40 de grade, ar face rebeliune, ca le incalcam drepturile! Ca ei sunt credinciosi, nu ca noi, pagani! Si cand colo, ei isi fac de cap cu romancele noastre, iar bietele neveste musulmane nu au voie sa iasa din casa daca nu au corpul 95 la suta acoperit!
|
Nu cred ca asa se pune problema. Daca ei sunt rai nu trebuie sa fim si noi rai.
Nu stiu de unde au intrat musulmanii in problema asta.
Din cate am citit eu --
a femeie italianca get beget, mama, a facut proces la ECHR fiindca vrea sa le dea copiilor ei o educatie seculara, adica neinfluentata de religiozitate. De ce vrea ea chestia asta, ce o supara la religie si la crucifixe, si de ce crede ca vor fi copiii ei influentati asa de tare de o simpla cruce pe perete, asta e alta treaba. Dar, din cate vad eu, Europa Occidentala este din ce in ce mai seculara, deci ce face femeia asta si ce crede ea nu este chiar asa de iesit din context si din tipar.