View Single Post
Vechi 04.11.2009, 08:45:38
ioanaz's Avatar
ioanaz ioanaz is offline
Member

Data înregistrării: 18.06.2009
Religia: Ortodox
Smile Parintele Paraianu-despre calugarie si casatorie

Am citit si eu cuvintele lui foarte intelepte din articolul postat pe site cu Parintele Paraianu. Acest mare duhovnic ma uimeste de fiecare data cu modul lui limpede de percepere a unor situatii si stari de viata pe care el nu le-a experimentat si le-a vazut doar cu ochii mintii si ai sufletului. L-am vazut prima data la Trinitas Tv si dupa primele sfaturi duhovnicesti l-am iubit, intr-adevar crestineste. Acuma zic ca as fi putut face TOT sa ma intalnesc cu sfintia sa si imi pare rau ca n-am facut-o. Am vrut sa postez eu insumi aceste raspunsuri ale domniei sale dar m-am gandit ca v-a starnii controverse, opinii diferite si certuri intre noi.
De asemenea am vrut demult sa inchid acest topic dar n-am stiut cum.Tot am butonat dar n-am reusit sa descopar cum sa-l inchid. De ce sa-l inchid? Pentru ca am constat ca ceea ce facem noi aici ne starneste unul impotriva altuia si avem motiv de cearta in loc sa avem motiv de uniune in Iisus Hristos.
Asa ca daca stie cineva cum se inchide un topic va rog frumos sa-mi spuneti si mie.
Reply With Quote