04.11.2009, 15:22:23
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de anna21
Sunt casatorita de 7 ani si am doi copii. Nu este chiar o noutate..
Desi sa stii ca ai dreptate (ca sa nu ai surprize), pentru barbati este un moment stresant, oricat incerci sa-i menajezi.
Primul copil l-am facut cu multa incredere (in puterile mele, in sprijinul sotului si al familiei) si am avut o mare surpriza sa vad ca de fapt ma lupt singura, ca nimic nu este ca inainte... Adica.. mie mi-a fost schimbata radical existenta, cei din jur au avut doar un copilas cu care sa se joace ocazional... deci poti avea parte de surprize, oricat planifici. Am renuntat la una, la alta.. practic la toata viata mea de dinainte.. Nu ma plang, ca asta este soarta mamicilor... dar iti spun ca nu exista alta pregatire pentru copil decat a stii ca este un sacrificiu permanent.
Totusi sotul a trecut printr-o pertioada de stress intens la fiecare copil, ceea ce ma enerveaza ingrozitor, nu numai pt ca mi-a creeat probleme, certuri etc... Dar in calitate de mamica era dreptul meu sa fiu stresata! (nu a lui!) Adica in loc sa fiu eu sprijinita si consolata.. tot el?! Asta mi s-a parut chiar uimitor.
Ma amuza cum iti pui problema, Andrusca.. Doar fa copilul acela si pregateste-te sa nu dormi. :)) Nu exista "pregatire", cu cat te gandesti mai mult, cu atat o sa te socheze mai mult distanta dintre asteptari si realitate.
|
P.S. Am uitat sa iti transmit " Sa va fie casnicia si copilasii binecuvantati de Dumnezeu!"
Doamne ajuta!
|