View Single Post
Vechi 04.11.2009, 21:00:05
E_my E_my is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2007
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru E_my
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
De ce cauti modele de familii??
Nici nu trebuie sa gasesti modele, cred ca tu trebuie sa stii cum ai vrea sa fie casnicia ta, sa te simti implinita in cadrul ei, sa ceri ajutorul lui Dumnezeu in acest sens. Eu nu am cautat niciodata modele, chiar daca mi s-a umplut sufletul de bucurie ori de cate ori am aflat familii frumoase...dar asa cum e relatia mea, la inceput...ne este noua model si multumim lui Dumnezeu pentru asta!!!
Caut modele ca sa nu cred intr-o utopie, in visele mele si apoi sa ajung fata batrana internata la spitalul de glumeti
As putea in schimb sa vad in jurul meu ce inseamna o familie si cum arata fericirea intr-o casnicie, sa ma pot limita la mai putin decat vreau eu, sa accept ca avem defecte, dar ca si alte cupluri au neintelegeri, fara ca asta sa insemne ca nu se iubesc, sa vad la alti crestini modul in care reactioneaza atunci cand li se greseste: iarta orbeste, se smeresc, discuta, reproseaza, etc

As vrea sa am o viata fericita nu plina de frustrari ca daca mai renuntam la ceea ce imi doream atunci de la o casnicie poate ca as fi fost fericita.. Exista si prin romani cuvintele "poti face un om fericit daca ii mai tai din dorinte"

Avem nevoie sa vedem in jurul nostru exemple de oameni impliniti in cadrul familiei, ca sa vedem ca se poate si sa invatam de la ei fericirea.. Personalitatea se formeaza pe parcursul vietii, si cred ca conteaza foarte mult daca in jur ai exemple de familii crestine implinite sau de familii doar cu numele. Asa cum spun si sfintii parinti: daca amesteci un sac de faina printre saci de carbune, se va murdari.

Felicitari tie si sotului tau ca formati o casnicie model, ma bucur pentru voi cu speranta ca necazurile si greutatile va vor ajuta sa intariti relatia si nu sa va indeparteze..

Nu toate casniciile sunt fericite si sunt convinsa ca asa cum noi, ca persoane, avem de invatat de la cei mai buni,mai blanzi,mai milostivi decat noi, si cei doi care formeaza un cuplu au de invatat impreuna de la familiile mai armonioase si mai fericite decat ei

Doamne ajuta!
Reply With Quote