View Single Post
Vechi 19.02.2007, 15:06:03
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

mai paraschivo, unde ai vazut ca am zis ca sunt pro avorturi?
am zis sa foloseasca metode contraceptive nu avort ca nu suntem in era primitiva si exista metode. Problema e ca trebuie sa se preocupe de sanatatea lor si sa nu faca sex ca animalele neprotejat. Absolut toata viata mea m-am protejat cu prezervative si de 12 ani nu am avut probleme nu am facut avorturi m-am gamndit la sanatatea mea nu am luat nici pastile ca fac cancer si sa fii sigura ca nu m-am casatorit cu primul cu care nu simteam absolut nimic din cauza de incompstibilitate, m-am casatorit cu al 2 lea ca stiam cum sa fie cam ce imi trebuie mie, sau cum sa nu fie in compar. cu primul, sper sa se inteleaga in sfarsit ce spun.
Imi atribui lucruri pe care nu le-am zis. Nu am pomenit nicaieri sa ai relatii multe cu persoane diferite inainte de casatorie sau relatii de lunga durata fara casatorie. Eu scriu ceva si tu citesti ce vrei si acuzi cu tupeu fara argumente si motivatie reala, esti nebuna de legat si mai faci si restrictii la forumuri, cine te crezi?
Am zis sa testeze o singura persoana macar o data sa nu aiba surprize. Iar daca pers respectiva nu se potriveste fizic cauta ceva prin comparatie si stie si cam ce i-ar trebui...greu mai este de inteles.
Reply With Quote