Sophia, imi pare rau sa te vad atat de suparata.
Nu cred ca are rost sa te superi. Am citit ce a scris Zaharia si nu mi se pare jignitor, dar nu sunt in locul tau.
Si ca un sfat, daca-mi permiti, este mai util sa iei in seama criticile decat lucrurile bune... doar din critici ai ce invata.
Revenind la Zaharia, el este motivat de o mare dragoste fata de invatatura ortodoxa. Ceea ce mie mi se pare de admirat. Nu mi se pare ca are antipatii, ci doar apara o invatatura sf. parinti care ii este f draga. Ce spune el repetat: cititi, cititi.. este acelasi sfat pe care l-as da si eu!
Sa stii ca opiniile personale mie mi-au facut mult rau. Nu opinii vreau de pe forum, ci adevarul. De multe ori sfaturile de "bun simt" primite de la crestini au fost impotriva invataturii crestine in sine.
De aceea sunt acum cativa forumisti ale caror postari le urmaresc cu atentie: Zaharia, Cristi, Traditie..si altii. Cei mai incomozi.
Tu crezi ca are cineva o reteta miraculoasa sa te transformi in bun crestin peste noapte? Nu. Toti suntem pacatosi, toti orbecaim.. dar avem invatatura sf. parinti sa ne lumineze in noapte.
|