View Single Post
Vechi 04.11.2009, 21:38:24
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Pt. Glykys

Desi interventia ta delicata ne-ar fi putut sa ne fie favorabila tuturor te rog ca pe viitor sa ramii rezervata in ceea ce priveste asemenea atitudini mediatoare, cel putin referitor la mine.Nu pt. ca ar fi neavenite ci pt ca :

,,Vazut-am pe cel necredincios mindrindu-se si inaltindu-se ca cedrii Libanului.
Si am trecut si iata nu era,si l-am cautat pe el si nu s-a aflat locul lui."(Ps36/35-36)

Te tratez si te apreciez ca pe un om instruit ,politicos si bine intentionat motiv pt. care in consecinta am si anumite asteptari de la tine .Nu este insa o obligatie ,este o parere si nici nu vorbesc decit in nume propriu. Sa ne aducem aminte ,cei ce si voim, cuvintele pr. David care ne invata :
,, Toate caile Domnului sunt mila si adevar,pt. cei ce cauta asezamintul(biserica) lui si marturiile lui "(Ps.24/11.) - deci sunt in caile acestea numai cei ce cauta aceste lucruri, restul...Fara cuvinte !!
Din toata experienta mea mai pot spune doar atit :
,, Tinar am fost si am imbatrinit si n-am vazut pe cel drept parasit,nici semintia lui cerind piine;" (Ps.36/25) . La fel de ,,fara cuvinte"

Daca va simtiti lezata si doriti satisfactie nu am sa ve-o acord deoarece intentia si actiunea mea a urmarit cu totul altceva.

Last edited by zaharia_2009; 04.11.2009 at 21:48:31.