View Single Post
Vechi 19.02.2007, 15:41:00
maya maya is offline
Member

Data înregistrării: 30.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Agatha

psihologii sunt de acord cu faptul ca daca ar exista comunicare si deschidere din partea amandurora,atunci s-ar trece peste incompatibilitati?crezi ca discutand cu cineva i-ai putea influenta anatomia?inseamna probabil ca nu ai inteles despre ce fel de incompatibilitati este vorba...si scuza-ma ca intreb,dar ma impinge curiozitatea,ce stii despre psihologie?daca un psiholog ar da asemenea sfaturi,nu cred ca orizontul gandirii umane s-ar largi mult...si asa,precum observ nu este foarte largit,cu exceptia a cateva persoane pe care le numar pe degetele de la o mana...erzebet,consuela si cam atat am vazut...faptul ca reprosezi imaturitate,prin neacceptarea altor pareri iti impune si tie aceeasi imaturitate,pentru ca din cate vad,nici tu nu accepti alte pareri in afara spectrului tau de opinii
poti sa ma luminezi te rog si sa-mi spui despre ce incompatibilitati este vorba? pt ca pn acum nu ati vorbt decat despre sex si atat. poate ca mintea mea limitata nu a perceput subtilitatea afirmatiilor tale.

inca ceva: pana acum, in caz ca nu ai observat, am spus "parerea mea""eu cred".cred ca asta arata tocmai ca am acceptat ce a zis erzbet, nu neaparat si ca sunt de acord cu ea.credeam ca asta este ideea aici:sa ne spunem parerea. ea si-a spus-o la fel si eu. cred ca asta arata mai multa maturitate decat crezi tu.
Reply With Quote