144. Comentariu la „Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa din 28-05-2009 (II)
Mai întâi pe ocolite, apoi mură-n gură, ni se sugerează și cine sunt acei zidari îndoielnici și nemulțumiți și invidioși și apoi dezertori, care în loc să zidească pe mai departe la “lucrarea” pucioșească, s-au apucat acum să o dărâme:
“ Grăiesc cu voi, căci cu voi are ce are duhul cel rău, care lucrează prin cei îndoielnici și nemulțumiți, dar Eu le spun acestora așa: cine vrea să iasă el bine, iar voi să ieșiți rău, acela uită mai întâi de păcatele lui, pentru care Eu, Domnul, am închis ochii și am tăcut adânc, din iubire pentru ei, și iată-i, ei acum n-au milă de mersul Meu, de lucrarea Mea, de vreme ce au dat și dau să lucreze cu atâta lipsă de înțelepciune de sus, dându-se ei drept păsători pentru lucrarea Mea, dar nu așa lucrează un om care are în el Duhul Meu. [...] O, ce greu Mă doare, ce tare Mă doare de la cei neascultători și apoi nemulțumiți în ei! Dacă ei nu știu să zidească, de ce, oare, dau să strice pe cele zidite de Mine? Dacă ei nu știu să sădească, de ce, oare, dau să strice pe cele sădite de Mine? O, ce păcat, ce păcat mare este invidia! O, de unde așa lucrare a duhului rău în cei hrăniți de Mine cu Duhul Sfânt?” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)
De aceea, o amenințare voalată la adresa “dezertorilor” Zidari nu strică; poate, poate se vor potoli și-i vor lăsa în pace pe “purtătorii de Dumnezeu” Mihaela și Nicușor, și numai așa vor scăpa de cursele și paguba care-i așteaptă:
“Voi, cei care ați plecat de sub binecuvântarea Mea și dați încă să stricați pe cele rămase, umiliți-vă și stați cuminți față de lucrarea Mea dacă n-ați mai vrut să stați sub ocrotirea ei cea de la Mine, trăgându-vă de sub ea și ducându-vă spre necredință și spre libertatea care vă robește și nicidecum nu vă eliberează, ci vă duce spre cursă, tată.[...]Iată, îi bagi pe ei mereu sub vină pentru nemulțumirea ta, iar Eu Mă așez lângă ei și sufăr cu ei, căci ei sunt purtători de Dumnezeu. [...]O, vai de cei care ca să le crească cinstea lor îi hulesc pe cei credincioși Mie, căci nu capătă nimic cei ce fac așa, ci numai pagubă își lucrează! “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)
Cei care au “dezertat” de la Pucioasa, numai din cauza liderilor pucioși au făcut-o, și de aceea ei nu-i vor mai putea iubi vreodată pe aceia de care s-au despărțit, și de aceea ei sunt ca și blestemați de Dumnezeul Pucioasei și vor fi rușinați de faptele lor de nestatornicie:
“ O, am căutat în fel și chip să le dau înapoi ce-au pierdut, să le dau dragostea de voi, ca nu cumva să fie lipsiți de răsplată pentru aceasta, dar ei nu mai pot așa, căci socoteala lor e bătută în cuie [...] O, fiilor, cei ce lovesc în cei smeriți cu inima, cei ce vă învinuiesc pe voi cu dușmănie, despărțindu-se de voi, aceia n-au mai voit binecuvântarea, și ea s-a îndepărtat de la ei, și au iubit prin aceasta blestemul, și s-au îmbrăcat cu el ca și cu o haină și a intrat ca apa în ei, și ca untdelemnul în oasele lor, căci așa este răsplata celor ce părăsesc pe Domnul. [...] iar cei ce pleacă de lângă Mine și de lângă tine, întorcându-se la părinții lor cei după trup, în pământul din care au ieșit când au venit la Mine pe vremea credinței lor, aceia sunt rușinați de nestatornicia lor și de drumul lor cu Mine pe vremea credinței lor, căci iată, neascultarea îl trage pe creștin de la Mine; ea, și nu îndoiala sau sminteala îl scoate pe el din planul Meu cel de azi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)
Și deodată, o incredibilă schimbare! Cel care se plângea puțin mai înainte că “e depășit de situație și nu-i poate ocroti cu nimic pe copiii lui cei necăjiți” și că “nu-i poate feri de lovituri”, acum se laudă că se va îngriji de ei și de lucrarea lor și-i va feri de orice rău. Atunci de ce se mai plâng ei, dacă sunt atât de ocrotiți de Dumnezeul lor?:
“ Eu, Domnul, am grijă de tine, poporul Meu, și de lucrarea Mea cu tine, tată,[...] , iar Eu voi porunci oricărui rău să se abată de la tine și să se destrame cu totul, iar tu să biruiești ca David, ca Iosua și ca toți binecuvântații Mei, căci tu stai sub binecuvântarea Mea, fiule, așa cum a stat Avraam.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28 mai 2009)
Văzând atâta cameleonism fariseic, stai și te miri și te-ntrebi: oare când a spus adevărul acest "Dumnezeu Pucios", când neputincios, când schimbăcios? Când zicea că poporul Lui este “cel mic” sau când zicea că este “cei mulți”? Când zicea despre el “Eu nu vă pot feri de lovituri” sau când zicea “Eu voi porunci oricărui rău să se abată de la tine și să se destrame cu totul”?
Last edited by mariamargareta; 28.04.2010 at 11:48:57.
|