View Single Post
Vechi 05.11.2009, 12:24:08
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de speranta1970 Vezi mesajul
am observat ca sintem certareti, mandrii, frustrati.....asa am fost incercati si asa amprenta a ramas pe noi.

dar dupa o viata destul de lunga petrecuta in afara tarii, am putut sa fac comparatii intre neamuri si am ajuns la concluzia ca asa cum e romanul, totusi sint si ma rai ca noi. noi parem a fii certareti dar ne trece repede. alte natii ( in special cei care provin din tari asa zice dezvoltate) sint draguti in fata, dar in spate sau la greu se dovedesc a fii foarte cruzi, reci si distanti.

in concluzie: romanul e ca si cainele care latra dar nu musca. tot linga romani m-am simtit mai in siguranta. la greu nu m-as baza pe alte natii.
nu zic ca nu ai dreptate....numai ca aici mai mult se vb de interactiunea om om. asa distanti cum sunt, asa reci, macar stii cum sunt si nu te bazezi dar nici nu te trateaza urat. ca sa nu mai zic ca si de la ai nostri semeni am auzit promisiuni marea cu sarea si am fost lasati balta cand ne era lumea mai draga. noi suntem saritori asa de felul nostru, numai ca multi pana la a si finaliza cele promise au cale lunga.
Reply With Quote