Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Vai de capul meu, aici poate sa se miste vanzatorul si cu viteza melcului sedat...ca lumea tot nu zice nimic, in magazine poti proba toate hainele si nu se uita nimei urat...nicidecum cum se intampla la noi cand ceri a 2 a marime si deja mai mai ca te-ar linsa, sau cand iesi fara sa cumperi nimic...ti-ar impune restrictie astfel incat sa nu mai calci pe acolo si sa o mai deranjezi  . In Romania vanzatorii parca sunt patronii clientilor...ceva foarte ciudat. Am intrat si eu o data intr-un stand de cosmetice din Mall, dar pur si simplu voiam sa vad cam ce aveau...si vine vanzatoarea care aproape ca m-a luat de o aripa, sugerandu-mi deja ca mi-ar trebui nush de care fond de ten, desi eu ii spuesem ca intai as vrea sa trec totul in revista...da de unde, tipa ma hartuia psihologic de acum, astfel incat am iesit destul de repede...cu un sentiment acut de razbunare in suflet 
|
Asa-i, Andrusca :)))), dar mai sunt si exceptii! Spre exemplu, o vanzatoare foarte draguta si amabila m-a incurajat sa probez 4 perechi de blugi, spunandu-mi din start ca nu este nimic daca nu cumpar. Ba chiar m-a facut si reducere la articolul cumparat! Eu amintesc exceptiile, pentru ca pe astea le tin minte mai bine, poate si datorita faptului ca sunt mai rare! :)