View Single Post
Vechi 05.11.2009, 13:35:02
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Asa-i, Andrusca :)))), dar mai sunt si exceptii! Spre exemplu, o vanzatoare foarte draguta si amabila m-a incurajat sa probez 4 perechi de blugi, spunandu-mi din start ca nu este nimic daca nu cumpar. Ba chiar m-a facut si reducere la articolul cumparat! Eu amintesc exceptiile, pentru ca pe astea le tin minte mai bine, poate si datorita faptului ca sunt mai rare! :)
Da, bineinteles ca exista si am intalnit si eu astfel de persoane...insa fenomenul interesant e ca lucrurile se intampla exact invers in strainatate, exista o politica si nu am intalnit nici macar un vanzator de genul celor din Romania. Din cate stiu lucrurile incep sa se schimbe si la noi...parca la Zara exista cabine de proba, dupa care poti lasa articolele de imbracaminte pe un suport de acolo, vanzatorii asezandule ulterior la locul lor .

Ce mi s-a mai intamplat mie, desi explicam destul de clar vanzatoarelor ca as vrea un anumit model, o anumita culoare... pe langa faptul ca stiau probabil ca nu au asa ceva, incepeau sa imi arate cu totul si cu totul alte parascovenii..si stateam si ma uitam, intrebandu-ma, oare femeile astea sunt surde, nu pot intelege ca ce caut eu nu are absolut nici o legatura cu ce imi sugereaza ele??? Acum macar de ar fi fost designeri vestimentari sa fie acreditate pentru a-mi da sugestii legate de ce mi s-ar potrivi mai bine sau nu, dar ele habar nu aveau pe ce lume traiau macar
Reply With Quote