Citat:
În prealabil postat de ancaanca
dragii mei,
nu resusec sa mi-l sciot din suflet si din minte, mi-e asa de dor de el. este o vorba: abia cand pierzi cu adevarat pe cineva realizezi cat a valorat. cu bune si rele asa cume el il doresc asa de mult  . i-am scris ca mi-e dor de el si ca nu il pot uita si a raspuns dar deviat de le subiect.
cum sa il uit? cum sa pot sa merg mai departe? au trecut deja 3 luni decand nu ne-am vazut, a trecut si data cand era stabilita nunta , a trecut .... 
|
Imi dau si eu cu parerea, poate gresesc.. mie mi se pare ca el nu vrea sa se insoare.
Traiul pe care-l duce ii convine si nu vrea nici o schimbare.
Sa stai la parintii lui? Groaznic!
Oricat de minunati ar fi parintii lui, sa nu te muti cu ei ca ti se duce casnicia de rapa!
Citat:
Ups, scuza-ma dar mi se pare foarte grav. Cand iti descarci sufletul cuiva se creeaza intimitate sufleteasca. Iar daca ai ajuns la o stransa intimitate sufleteasca cu cineva de sex opus incepe sa nu mai fie doar prietenie. In momentul in care ai probleme sau bucurii primul gand de impartasire trebuie sa fie spre partener, daca e spre altcineva inseamna ca ceva scartaie.
|
Aici Anna are 100% dreptate!
Eu consider ca relatia s-a terminat nu pentru ca iese cu alta fata, ci pentru ca a gasit un confident in ea! In momentul in care apare "femeia intelegatoare", totul este gata.
Nu fii suparata. Nu este chiar asa de grav, in opinia mea.
Grav este sa se intample toate aceste lucruri DUPA ce te mariti.
Si asta cu "bunatatea si blandetea lui".. vai de capul tau! Stii cum se schimba un barbat cand vrea sa scape de tine? Nu ai habar!
Ce te faci daca-ti spune "nu te mai iubesc" la cativa ani de casatorie, cand ai copii? Daca-si gaseste alta femeie "sa-si deschida sufletul" cand tu ingrijesti copiii, iar el se simte "neinteles"? Ba sa mai stai si cu soacra in casa (ca acesta era planul, nu?), iar el sa umble cu alta.
Nu ai de unde sa stii ce-ti rezerva viitorul, desigur, dar macar poti observa daca el are principii morale solide! Si nu cred ca are.