View Single Post
Vechi 05.11.2009, 16:10:44
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de metanoia2 Vezi mesajul
"mi-a spus chiar el ca iese cu o domnisoara de 19 ani, cred ca i-a cam luat mintile fata asta. el sustine ca sunt doar amici si ca iese cu ea sa isi descarce sufletul."
El iasa cu o domnisoara si tu tolerezi situatia?
Poate fi oricat de platonic scumpa mea dar iti ingnora sentimentele, e groaznic de egoist.
Intoarce-i tu spatele, da-i de gandit, daca te iubeste si va fi afectat se va gandi la ce a pierdut, daca e indragostit de domnisoara(care are destula nerusinare sa iasa cu un barbat care e implicat intr-o relatie serioasa de care ea stie de vreme ce el i s-a confesat) va continua relatia cu ea si cel putin nu te va calca pe tine in picioare.
Situatia este clara: iasa cu o alta femeie, iar tu trebuie sa iti salvezi demnitatea ranita si sa renunti la el. Daca te-ai fi casatorit cu el si avand copii ai fi dat de o greutate(copilul e bolnav de ex.) atunci ar fi fost rau sa descoperi ca el asculta cand de parinti, cand de cine stie ce prietena in bratele careia se refugiaza.
Dumnezeu ti-a dat sansa sa alegi ceva mai bun.Probabil, el din partea ta nici nu-si face probleme ca stie ca esti acolo si il astepti si intelegi chiar si atunci cand te calca in picioare si te rogi linistita sa ii treaca fitele.
O femeie rabdatoare si buna ca tine merita un sot pe masura, poate la anul esti casatorita cu altcineva si multumesti lui Dumnezeu ca te-a oprit sa te muti la tara si sa fii sotia unuia care orice ti-ar face stie ca tu il astepti iubitoare acasa, rezolvand toate problemele de care fuge el sa se planga la altii.
Am o prietena care dupa 5 ani de prietenie, dupa ce a planificat nunta si a platit muzica si sala a aflat ca baiatul bland si credincios al ei o paraseste pentru ca s-a consolat odata in bratele alteia si aceasta a ramas insarcinata.A fost distrusa, s-au despartit si Bunul Dumnezeu dupa cateva canoane i-a sters din minte fosta relatie si i-a daruit in 5 luni o nunta de vis cu un sot cu adevarat credincios.Si acum multumeste lui Dumnezeu ca a pazit-o sa isi iroseasca viata.
Cate minuni face Dumnezeu...numai ochii sa ii ai deschisi!!!!
Reply With Quote