View Single Post
Vechi 05.11.2009, 17:53:19
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Raluca, gandesti prea mult.
Omul a ales, asta este.

Citat:
Ce mi-e cel mai ciudat e ca simt o incredere uimitoare si extraordinar de sigura ca vom fi din nou impreuna la un moment dat.
Asta este nerelevant.
Si eu cand am probleme "simt" azi cu multa incredere ca se va intampla aia... apoi sunt descurajata si "simt" ca sigur se va intampla ailalta.. Lucrurile astea nu duc nicaieri, nu inseamna nimic.
Pana la urma ajung la concluzia ca cel mai bine este sa se faca voia lui Dumnezeu si asta cer.

Ca el s-a dus la alta nu este un lucru lipsit de insemnatate, nu-l minimiza.
Ca-l ierti, sunt convinsa, ca-l vrei etc, etc.. astea toate se refera la tine. Daca el vrea altceva, nu ai ce sa-i faci! Poti sa-i faci toate mofturile, sa te dedici lui trup si suflet.. poti face ORICE, dar nu-l poti face sa te iubeasca!

Tu fii fericita ca ai invatat acest lucru "the easy way"!
Exista si un hard way sa inveti aceasta lectie simpla, nu forta lucrurile! Ca poate chiar ajungi sa se intoarca la tine fara a-ti cunoaste adevarata valoare. Si atunci poate o sa inveti lectia in mod dur: nu poti face pe cineva sa te iubeasca! Punct.

Aaa, ca esti frumoasa, inteligenta, amuzanta.. ca-i face placere sa iasa cu tine sau sa fiti impreuna... ASTA NU ESTE IUBIRE, nu te supara.
Ca iubire nu inseamna sa astepti sa te distreze cineva, sa te mangaie pe crestet si sa-ti spuna vai, ce dragut esti!
Ca apoi cand apar problemele o sa-ti zica: "dar erai asa amuzanta si vioaie, nu mai esti. Ma plictisesti." (bine, poate nu-ti zice ca-l plictisesti, dar se subintelege: omul cauta sa se simta bine, in largul lui.. si nu mai corespunzi). Sa iubesti implica o doza de suferinta, de rabdare, de taiere a propriilor dorinte.. daca cineva nu-si asuma cu bucurie toate acestea, atunci nu te iubeste!
Poti sa-l faci sa se simta bine cu tine, sa-ti caute compania, dar nu-l poti face sa te iubeasca. Iti cauti singura belelele!
Reply With Quote