Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Draga mea surioară întru Hristos/ Te rog să-mi permiți să intervin pentru o micuță corecție.
Fratele Zaharia a spus că dumnealui are pretenție la persoanele care folosesc internetul și care în marea lor majoritate au mai multă pregătire decât un om simplu care nu știe să comunice prin intermediul acestuia.
Toți care accesăm acest forum am fost la un moment-dat ispitiți într-un fel sau altul deoarece Dumnezeu este pretutindenea .chiar și pe aici dar,nici vrăjmașul nu doarme.
De ce să te superi și să adaugi pe lista celor cu care nu ești în armonie încă un suflet?Mai este puțin și vine postul Crăciunului...!!!
Culege cele bune de pe forum,nu pune la inimă atunci când cineva încearcă să îndrepte o ideie strâmbă și mergi mai departe alături de noi.Te asigur de toată stima și dragostea mea 
|
D-na Dorina
daca s-a inteles ca m-am suparat asta e...ce pot sa va spun ca dimpotriva chiar mi-a facut placere felul in care "m-a abordat" Dl.Zaharia...nu m-am bucurat...si nu-i port pica Dlui Doctor ..doar ca am inteles din atitudinea d-lui si a inca cuiva....ca cei plugari,proletari si TESA nu au voie sa deschide gura si nu au ce cauta pe aici..si daca asa stau lucrl..eu ma retrag pt. a nu mai tulbura apele linistite ale acestui forum...!
Mai mult decat folos pe acest forum am vazut, patima, invrajbire, desconsiderare...unii sunt"scarbiti" ..de ideile altora..cu alte cuvinte atmosfera este ca nu avem loc unii de altii...timpul pe care l-as putea petrece pe forum ..il voi dedica lecturii duhovnicesti..si cred ca voi fi mai folosita..pt. ca nu voi mai sminti pe nimeni.
Si eu va sigur de respectul si consideratia mea, va doresc toate cele bune dvs. si tuturor forumistilor.
D-zeu sa va ocroteasca, sa va lumineze, sa va sporeasca credinta si dragostea intru Hristos Iisus Domnul nostru si intru aproapele, si sa va binecuvinteze cu daruril;e Sale cele multe si bogate pe toti!
Doamne ajuta!