View Single Post
Vechi 06.11.2009, 12:40:56
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de speranta1970 Vezi mesajul
si mie mi-e drag de ei si cind se cearta. ca se impaca repede si sa stiti ca in lumea straina tot romanul mi-a dat mana de ajutor ( unii mai din suflet, altii doar sa se faleasca) dar strainii mi-ar manca inima de cata rautate au in ei. strainii nu numai ca sint distanti si reci si superficiali, sint rai. sint foarte rai.

mi-aduc aminte cind incercam sa gasesc si eu de lucru, si fetele alea de la magazin erau asa amabile cind intram in magazinele lor, sau cele de la birouri la fel, pana le intrebam daca au un loc de munca ca as dorii sa aplic si eu. sa vezi ce se inverzeau la fata si cu o mutra acra imi spuneau: nu avem nimic acum, dar lasa-ti resume si nu ne sunati ca va sunam noi ( niciodata.

apoi am terminat facultatea printre straini si dupa ce am intrat in servici au fost amabili, cit am facut pe servitoarea lor, cind am prins si eu mai bine mersurile si am dat dovada de istetime si salarul a inceput sa urce si sa primesc laude de la superiori sa vezi atunci zambete crispate si glume de prost gust.

de 19 ani printre straini,am vazut cu adevarat cine sint cei din asa zisele tari dezvoltate. va spun eu, romanii au gura rea si mutra acra, dar se gaseste cat de cat o saminta de bunatate in inima lor, ceea mai greu gasesti la alte natii.
ai tu senzatia ca daca mergi in Romania pt job iti zambeste cineva?????????????? sau sare cineva sa ti-l ofere???? sau ai tu impresia ca ai parte de alt tratament cand prinzi aripi?????? nu draga, fi pe pace, chiar mai rau. dar aicu nu de asta vb.....ci de ATITUDINE...atitudinea de zi cu zi a omului roman in general
Reply With Quote