View Single Post
Vechi 06.11.2009, 14:04:14
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii: “Hristosul Pucioasei” are un concurent redutabil în persoana lui “Messia reîncarnat în România”

Exclusivitatea de cincizeci de ani a pucioșilor, care pretind că numai lor le vorbește Dumnezeu “care vine cu norii”, și că numai la ei vine El cu norii, este de acum spulberată. O nouă sectă, cea a messianicilor, apare la orizont și un nou Hristos mincinos se ridică din adâncuri, pretinzând că este reîncarnarea Celui Adevărat. Acesta vine cu propria lui Evanghelie, intitulată benign “Autobiografie:Messia este reincarnat in Romania ”, în care își propune să dea răspunsuri la întrebările esențiale ale vieții, concurând astfel Evanghelia pucioșilor intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu”. El aduce mesaje din ceruri, concurându-i pe pucioși, care au și ei mesajele lor. El vine cu viziuni care le întrec pe cele ale pucioșilor. În plus, el îi învață pe oameni vindecarea și autovindecarea, ceea ce pucioșii n-au reușit, rămânând mai departe tributari medicinei omenești alopate și homeopate.

Ne-am îmbogățit așadar peste noapte cu un nou prooroc mincinos, reîncarnat și reîncornat, autodenumit Me$$ia I$u$ Hri$to$ (MIH). Au Liderii Delapucioasa, ascuns în ograda lor, Noul Ierusalim? Are și Messia Delabucurești Noul Ierusalim al lui, ascuns în norii cerului. Au pucioșii păsărica protocronistă cu “alegerea României cea iubită de către Dumnezeu, ca regină a tuturor popoarelor”? Au și messianicii aceeași păsărică. Colivii le mai lipsește, și la unii, și la alții.

Inventivitatea românului care nu-și mai încape în piele de re-re-împielițat ce e și nu-și mai găsește locul (iar la Spitalul 9, nu i-a sugerat încă nimeni ca să încerce, poate o mai fi vreun pat liber pe secții), nu mai are margini. Avem așadar surpriza să descoperim că acest specimen, care se crede a fi reîncarnarea sau reîmpielițarea lui Mesia, a avut imaginația să-și compună o Autobiografie pe măsură și chiar a găsit editorii întreprinzători gata să i-o publice. Apoi, pentru că probabil vânzările nu mergeau prea bine, a conceput și un blog, pentru a-i face publicitate. Blogul se intitulează Messia este reincarnat in Romania http://messia.heavenforum.com destinat exclusiv unor (cităm) "Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos. Atenționarea aceasta (exclusivitatea temei) nu este de florile mărului. Orice discuții colaterale, care nu vizează această nouă “Evanghelie a lui Hristos”, nu sunt binevenite. Mai ales cele care pun la îndoială existența acestei “reîncarnări” a lui Hristos, despre care, de altfel, Sfânta Scriptură nu proorocește nimic.

Ne-am procopsit astfel cu doi Antihriști, nu cu unul, și amândoi au apetit pentru aceeași zonă a țării: Messia cel de la Pucioasa, pentru Dâmbovița din Deal, și Messia cel de la București, pentru Dâmbovița din Vale. Amândoi vin cu norii și aduc ploaie bogată de Cuvânt din cer. Amândoi aduc mesaje divine. Amândoi sfidează Biserica în care s-au născut și în care s-au botezat. Amândoi scriu cărți, le publică și le vând pe sub mână. Amândoi își fac situri pe internet. Amândoi împroașcă pe net cu spamuri, ca să fie cât mai bine văzuți de căutătorii de comori virtuale. Amândoi sunt “predestinați” să poarte numele Arhanghelului Mihail, cel care este proorocit a dirija festivitățile de închidere ale spectacolului lumii: Mihaela de la Pucioasa și Mihăilă de la București.

Și, ca publicitatea să mergă și mai bine, românașul nostru Mihăilă de la București care se crede Me$$ia I$u$ Hri$to$, a ajuns și la televiziune. Și-a ales una obscură, care înghite orice rahat, numai să iasă un pic mai în față și să-i mai crescă un pic ratingul: DDTV. Acolo a dat peste niște ageamii care, în loc să-i facă vânt pe scări, l-au poftit să-și expună liber și nestingherit aberațiile cromatice, adică că albul e negru și vițăvercea și să-și plaseze (printre picături) și clipul publicitar.

Nu-i vorbă că nici pucioșii n-au stat cu mâinile în sân. Ei au la activ două emisiuni, nu una, și încă la o televiziune mai procopsită: la ProTV. Aici au dat și ei de un naiv, pe nume Cristi Tabără, pe care l-au convins să înghită fără să mestece toate “mărturisirile” pe care i le-au servit pucioșii pe tavă.

Consemnăm aici acest eveniment istoric, intitulat "Messia reincarnat in Romania", și petrecut la o emisiune la DDTV, cu vreo șase luni în urmă, într-o vineri de la orele 18.00. Spilcuit, cu cămașă albă, cu cioc și cu părul legat în coadă pe spate ca pucioșii, Messsia Isus Hristos român (MIH – un acronim de la Mihăilă, probabil ) răspunde dezinvolt la nedumeririle moderatorului Claudiu Neagoe (CN).

(Notele din paranteze aparțin comentatorului – Anca Estera)

CN: Este important să vorbim despre medicină, este important să vedem și ce vor astrele, dar este important și să ne punem și un alt gen de întrebări. Eu, cel puțin, am fost pur și simplu șocat de un scurt pasaj citit pe coperta unei cărți. Am să-mi permit să-l citesc și pentru publicul nostru din această seară. Sună așa:
“Eu sunt acuma aici, reîncarnat în România. M-am întors așa cum v-am promis, dar am venit tot așa de simplu și modest ca în urmă cu 2000 de ani. Am venit așa cum am vrut Eu, și nu așa cum ați vrut voi să vin. Da, am venit cu norii.(Notă: Prima minciună! Acest Mihăilă MIH, șmecheraș de Dâmbovița, s-a născut ca orice muritor , a crescut la trup mai mult, la minte mai puțin, și a fost educat în sânul unei familii de români get-beget. N-are el nici o tangență cu sfinții, cu martirii, cu apostolii și cu ucenicii, așa cum pretinde în continuare) Norii albi sunt sfinții, martirii, apostolii și ucenicii Adevărului divin. Voi veni și cu navele-nori,(Notă: Începe să-și dea arama pe față, oiștea-n gard și automobilul pe arătură) spectaculos, așa cum vă doriți, însă va fi prea târziu să Mă recunoașteți atunci.”
Este vorba, dragi prieteni, despre o lucrare – am să rog colegii de la cameră să vă arate la un moment dat coperta acestei lucrări – care este semnată Messia Iisus Hristos și se intitulează “Autobiografie”. Noi îl avem pe autorul acestei cărți acum în studio. Bună seara... Messia!? Nu zic mult, nu? dacă este să mergem pe ideea acestei cărți...

MIH: Da! Bună seara și bine v-am găsit.

CN: E o descriere mai mult decât șocantă, și... aș vrea să-mi spui câteva cuvinte despre Tine. Cine ești, ce-ai făcut până acum... cum de Te-ai hotărât să scrii această... lucrare? Ce vrea să spună ea?

MIH: În primul rând... sunt un om... normal (Notă: Normal! Nici un alienat nu va recunoaște vreodată că e dus cu pluta) sau cel puțin așa credeam înainte să am primele revelații (Notă: Adică, vrea să spună că era normal înainte de revelații , și nu după?) și... trăiesc printre voi, ca un om obișnuit, însă, din copilărie am început să am unele revelații, unele experiențe, mai ales în adolescență s-au accentuat aceste lucruri (Notă: Aici face referire probabil la crizele lui de misticism psihotic)... și, ce să zic? cu ce m... cu ce m-am ocupat?

CN: Ce faci acum, în momentul ăsta? Cu ce te ocupi?

MIH: Țin cursuri de inițiere... spirituală.

CN: Cine participă la cursurile Tale de inițiere spirituală?

MIH: Sunt cursuri la care oricine poate participa, adică oricine este binevenit (Notă: Consemnăm aici o primă reclamă, destul de străvezie) și sunt structurate pe mai multe... module ca să-i spun așa, pentru purificare tratament și vindecare, sau autovindecare predau tehnici ... pentru evoluție spirituală, mântuire, eliberare și autocontrol. Alte cursuri sunt pentru...ăăă... dezvoltarea acestor capacități, paranormale, clarviziune și telepatie și celelalte...

Last edited by mariamargareta; 28.04.2010 at 11:56:57.